Produkter för vwr formisk syra (6)

4-Hydroxicinaminsyra - Alla produkter

4-Hydroxicinaminsyra - Alla produkter

4-Hydroxicinaminsyra (p-Kumarinsyra) är en naturlig derivat av kanelsyra. Den kan hittas i olika livsmedel som jordnötter, tomater, vitlök och drycker som vin och te. Men 4-Hydroxicinaminsyra kan också produceras från lignin och genom biosyntetiska metoder. Kat. Nr:NST-10-99 CAS:501-98-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylär formel:C9H8O3 Molekylvikt:368,38
cis-Palmitoleinsyra - Alla produkter

cis-Palmitoleinsyra - Alla produkter

Palmitoleinsyra är en naturlig förening i fettsyra-klassen. Det är en Omega-7-fettsyra – den 7:e atomen i kolkedjan är platsen för omättnad. Palmitoleinsyra är en huvudkomponent i glycerider och mänsklig adipös vävnad. Kat. Nr:NST-10-101 CAS:373-49-9 Renhet:80% (GC) Molekylär formel:C16H30O2 Molekylvikt:254,41
Aloe Emodine - Alla produkter

Aloe Emodine - Alla produkter

Synonymer: 3-Hydroxymetylkrysazin, Rhabarberone Kat. Nr: NST-10-200 CAS: 481-72-1 Renhet: 98% (HPLC) Molekylformel: C15H10O5 Molekylvikt: 270,24
Syringinsyra - Alla produkter

Syringinsyra - Alla produkter

Syringinsyra är en naturlig förening i klassen fenoliska syror. Det är en vanlig växtmetabolit och kan hittas i olika källor i naturen som nötter, oliver, pumpafrön, honung, rödvin och många fler. Den har också använts inom traditionell medicin från extrakt av skovknapp, Ardisia elliptica och andra. Kat. Nr:NST-10-42 CAS:530-57-4 Renhet:98% (HPLC) Molekylär formel:C9H10O5 Molekylvikt:198,17
Rosmarinsyra - Alla produkter

Rosmarinsyra - Alla produkter

Rosmarinsyra är en naturlig förening i klassen polyfenoler. Den kan hittas i rosmarin (Salvia rosmarinus L.), därifrån namnet härstammar, men finns också i mynta, salvia och andra kulinariska kryddor och örter. Kat. Nr:NST-10-26 CAS:20283-92-5 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C18H16O8 Molekylvikt:360,31
Glycyrrhizinsyra - Alla produkter

Glycyrrhizinsyra - Alla produkter

Glycyrrhizinsyra är en naturlig förening i klassen saponin – triterpen glycosid. Den har en söt smak och är den huvudsakliga komponenten i lakritsroten Glycyrrhiza glabra. Katt. Nr:NST-10-22 CAS:1405-86-3 Renhet:98% (HPLC) Molekylformel:C42H62O16 Molekylvikt:822,93